Βιογραφικό σημείωμα 

Γεννήθηκα στα Χανιά το 1970 και από το 1977 κατοικώ μόνιμα στην περιοχή Παπάγου-Χολαργού.

Έχω μια κόρη 8 χρονών, η οποία πηγαίνει Γ’ Δημοτικού σε Δημόσιο Σχολείο της περιοχής.

Ο πατέρας μου Ιωάννης Γκούμας, ήταν Γεωπόνος και η μητέρα μου Θεανώ Γκούμα Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, η οποία εργάστηκε για πάνω από μια εικοσαετία στην περιοχή. Αποφοίτησα με άριστα από το 2ο Λύκειο Χολαργού, το 1988.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών της Σχολής Βακαλό, με άριστα και υποτροφία. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 1990.

Ειδικότερα, έχω ασχοληθεί με την Εικαστική πλευρά των Γραφικών Τεχνών, την Εικονογράφηση Παιδικών βιβλίων γνωστών Εκδοτικών Οίκων (Άγκυρα, Ατλαντίς, Ακρίτας κ.α.), τη Γελοιογραφία, το εταιρικό λογότυπο και το έντυπο. Εργάστηκα ως Junior Art Director στη Διαφημιστική Εταιρία «Adel Saatchi & Saatchi», συνεργάστηκα με πολλούς γνωστούς γραφίστες και ζωγράφους. Από το 2005 έως και σήμερα, απασχολούμαι παράλληλα στο χώρο των Ψηφιακών Εκτυπώσεων, με πελάτες όπως τον Ιανό, το Παλλάς, τους Εκδοτικούς Οίκους Κέδρο, Άγρα κ.α.

Έχω λάβει μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς εικονογράφησης και γραφιστικής, με διακρίσεις. Υπήρξα ενεργό μέλος και εκλεγμένη Πρόεδρος σε Συλλόγους των Σχολείων όπου φοιτούσε η κόρη μου.

Το 2014 στο πλευρό του τότε Υποψήφιου Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, ο κόσμος με τίμησε τοποθετώντας με στην πρώτη θέση σε ψήφους στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού και έκτοτε διατελώ Πρόεδρος του Συμβουλίου της.